¨

Forsvundet sporløst: Frivillige leder endnu engang efter Emilie Meng

De frivillige har ledt rundt omkring i hele Korsør siden klokken 11 fredag .

Emilie Meng er ikke blevet set siden den 10. juli.

1 af 2

Organisationen Missing People spreder sig endnu engang ud over Korsør for at lede efter Emilie Meng, der har været savnet i flere uger.

Flere ugers politiefterforskning, adskillige eftersøgninger, massiv medieomtale, en dusør på 100.000 kroner og hjælp fra flere hundrede frivillige har fortsat ikke ført til en opklaring af sagen om den 17-årige Emilie Meng, der forsvandt den 10. juli – sidst set på banegården i Korsør, hvor hun sagde farvel til sine veninder efter en bytur.

Fredag klokken 11 begynder tredje, store eftersøgning iværksat af den frivillige organisation Mission People så.

- Vi gør nøjagtig som vi plejer. Folk bliver ved start instrueret, får proceduren fortalt, inddelt i grupper og får et område at lede i, forklarer formand for Missing People, Vivian Winther Eriksen.

Ifølge formanden har hun ikke noget overblik over antallet af frivillige, der vil deltage ved fredagens eftersøgning. Ved sidste eftersøgning sidst i juli samlede over 100 frivillige sig for at lede efter Emilie Meng.

Ifølge Vivian Winther Eriksen giver de sig nu i kast med en tredje eftersøgning efter koordinering med familien.

- Håber er selvfølgelig at finde hende, siger formanden.

Ikke alle områder er tilladt
Ifølge Missing People vil de fredag lede i et område i Korsør, de ikke tidligere har haft frivillige i. Et enkelt område, som politiet ikke vil komme nærmere ind på, er dog forbudt område for folk fra eftersøgningen.

- Det er et område, de skal vente med at gå igennem, fortæller efterforskningsleder Marianne Roed fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Hvis man ønsker at deltage i eftersøgningen i dag,  kan man møde op på parkeringspladsen ved Cafeteria Storebælt, Storebæltsvej 50, 4220 Korsør.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App