¨

Forsvaret ledte lørdag efter person i vandet ved Agersø

14 skibe og en Forsvarets redningshelikopter har lørdag søgt efter ombordfalden person ved Agersø. (Arkivfoto). Foto: Dorte Irene Sattrup Lund-Nielsen

Forsvarets redningshelikopter og 14 skibe har lørdag eftermiddag søgt efter en person i vandet mellem Storebæltsbroen og Agersø.

Artiklen er opdateret

  • 22. sep 2020 kl. 19:45 Det er tilføjet i artiklen, at eftersøgningen er indstillet, og at Forsvaret Operationscenter anser sagen for lukket.

Forsvarets Operationscenter har siden lørdag klokken 13.42  haft flere fartøjer i både vandet og luften mellem Storebælt og Agersø.

Det oplyser Søren Lindhardt, der er presseofficer i Forsvarskommandoen.

- Det er en anmelder, der har set, hvad man formoder er en overbordfalden person i mørkt tøj ved Agersø, siger Søren Lindhardt.

Anmeldelsen har sat en større eftersøgning i gang, hvor både Forsvarets redningshelikopter fra Roskilde samt i alt 14 skibe har deltaget.

- Det er fire-fem fartøjer fra primært Marinehjemmeværnet og Søværnet. Der er også en gummibåd fra Søværnet i vandet, og så er resten civile skibe, der hjælper til.

Ifølge politiet er ingen meldt savnet, og man har ikke fundet noget derude. Helikopteren er derfor returneret til Roskilde, og man har efter klokken 17 valgt at indstille eftersøgningen. 

  - Der er ikke fundet noget, så vi anser den for lukket nu, siger Søren Lindhardt. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App