Fodboldspiller tog kvælertag på modstander

Ballade under kamp i serie 4, da rødt kort udløste kvælertag, og dommeren fløjtede kampen af.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Så er den endnu en gang gal med det bosniske fodboldklub i Slagelse, BIH 99. Dommeren måtte under en kamp mod Skælskør i weekenden fløjte kampen af før tid, fordi en BIH'er tog kvælertag på en modstander, skriver Sjællandske.

Fodboldspilleren fra det bosniske fodboldhold i serie 4 truede først Skælskør-målmand Michael Skou og fik rødt kort og mente så lige, at det også var på sin plads at tage kvælertag på en anden af modstanderne, nemlig Kenneth Risom.

Træneren for andetholdet i Skælskør Boldklub og Idrætsforening (SBI) hedder Flemming Hansen. Han var til stede under kampen, der blev spillet på banerne ved Nordhallen, og er rystet over det, han og Skælskør-spillerne oplevede.

- BIH 99 er i angreb, da en af deres spillere bliver tacklet af vores målmand, Michael Skou, i straffesparksfeltet. BIH-spilleren mener, at tacklingen burde have udløst et straffespark, og han siger et eller andet truende til vores målmand. Det hører dommeren og giver på stedet BIH-spilleren det røde kort og beder ham forlade banen, fortæller Skælskør-træneren til Sjællandske.

- Kenneth Risom siger så et eller andet til BIH-spilleren - ikke noget provokerende - og det får så BIH-spilleren, en stor, bred fyr på næsten to meter, til at fare i hovedet på Kenneth, som han tager kvælertag på. Det ser dommeren heldigvis også, hvorefter han med det samme fløjter kampen af før tid, siger Flemming Hansen.

Skælskør førte på det tidspunkt kampen med 2-0. Flemming Hansen siger, at han ikke ved, hvordan Sjællands Boldspils Union vil tackle situationen med hensyn til resultatet, når nu kampen ikke blev spillet færdigt, men han forventer, at resultatet 2-0 kommer til at gælde.