Flugtbilist kvæster 59-årig cyklist

En 59-årig mand bliver tidligt i morges påkørt af en bil på Valbyvej i Slagelse. Bilisten stikker efterfølgende af fra stedet. Politiet leder nu efter en mørk Tesla.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 59-årige mand kommer kort før klokken fire i morges kørende på cykel ad Valbyvej i sydgående retning.

Ud for nummer 69 C bliver han af endnu uvisse årsager ramt af en bil bagfra. Bilisten stikker efterfølgende af, uden af have tjekket cyklistens tilstand.

Politiet leder efter en mørk Tesla

- Vidner ser den her bil, de mener, er en mørk bil af ældre model, foretage en u-vending efter påkørslen. Bilen kører derefter væk fra stedet i nordgående retning, fortæller vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Ole Hald.

Den 59-årige har ifølge politiet pådraget sig kvæstelser i hovedet, men er, da ambulancen når frem til Valbyvej, stadig ved bevidsthed. Bilinspektører er nu på Valbyvej for at undersøge ulykkesstedet nærmere. De har indtil videre fundet dele fra en Tesla, og derfor er det nu den bilmodel, politiet efterlyser.

Offerets tilstand er uklar

Cyklisten er kørt med udrykning til sygehuset. Men der er endnu ingen yderligere meldinger om hans tilstand - han skulle dog være udenfor livsfare.

Politiet hører gerne fra personer, der kan have oplysninger i sagen på telefon 114.