Flere påsatte brande i Slagelse (Video)

Brandfolk måtte lørdag aften rykke ud til en række påsatte brande i Nordvestkvarteret i Slagelse. Ifølge politiet kan ilden være en reaktion på politiets arbejde i området tidligere på aftenen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var tre på stribe - både geografisk og tidsmæssigt.

Klokken 22.38 gik det ud over en parkeret bil på Koldingvej i Slagelse. En halv time senere - klokken 23.10, stod flammerne op af en container på Schackenborgvej. Og 23.25 var der så ild i et træskur på Rosenkildevej.

Tidligere på aftenen havde betjente stoppet en bil i området, hvor føreren stak af. Politiet mener, at brandene kan være en reaktion på det. I bilen fandt politiet noget hash, men måtte opgive at forfølge føreren, da unge begyndte at stimle sammen.

- Det er uacceptabelt, at politiet ikke kan komme til at lave de anholdelser, der skal til, hvis der er begået noget ulovligt, siger Slagelses borgmester Lis Tribler (Soc.dem).

Det er ikke første gang, at beboerne i området er udsat for den slags. Så sent som i slutningen af november var bydelen flere nætter i træk ramt af uro og påsatte brande. Dengang mente politiet, at balladen var en reaktion på anholdelsen af en 23-årig mand.