¨

Flere foreninger redder kriseramt brugs

Fire brugsforeninger overtager SuperBrugsen i Korsør fra Coop. Foto: Søren Langhorn - TV ØST

Fire brugsforeninger vil investere i SuperBrugsen i Korsør, som er i hård konkurrence med discountbutikker i byen.

Der er skabt nyt liv til SuperBrugsen i Korsør.

De selvstændige brugsforeninger i Asnæs, Fredensborg, Sorø og Store Heddinge er nemlig gået sammen og overtager fra 1. maj SuperBrugsen i Korsør fra Coop.

De har sammen dannet selskabet Korsør Detail A/S, der fremover skal drive butikken.

- Vi tror, at vi med vores fælles erfaringer kan være med til at udvikle butikken i Korsør, så den bliver endnu mere attraktiv for kunderne, siger direktør Steen Bjerre Hansen for Korsør Detail A/S og uddeler i SuperBrugsen Store Heddinge.

Rift om kunderne

Samme model er brugt med succes en række andre steder for eksempel i Sorø og Store Heddinge, hvor kriseramte butikker blev forvandlet til fremgangsrige forretninger.

For konkurrencen i Korsør er hård med mange butikker - blandt andet fra en række discountbutikker.

- Vi vil investere i butikken, og ikke mindst udvikle slagter- og delikatesseafdelingerne, så kunderne får noget i SuperBrugsen, som de ikke kan få hos konkurrenterne i Korsør, siger Steen Bjerre Hansen, der fremhæver, at fremtidens Brugs skal kunne tilbyde kunderne færdige hverdagsløsninger. 

Ny ledelse og gejst

I SuperBrugsen er man meget tilfredse med løsningen.

- Det er meget positivt, at dygtige og visionære brugsforeninger på denne måde går ind og tager ansvar, som sikrer butikkens fremtid og giver kunderne endnu bedre oplevelser. Og som forhåbentlig er en god investering for de selvstændige foreninger, siger kædedirektør Jesper K. Andersen, SuperBrugsen.

I forbindelse med overtagelsen tiltræder uddeler Frank Pedersen som ny leder af butikken. Han kommer fra en tilsvarende stilling i SuperBrugsen Ubby.

- De gode medarbejdere i SuperBrugsen i Korsør skal sammen med den ny uddeler og ny ledelse skabe ny gejst i butikken, fortæller Steen Bjerre Hansen.

Som formand for Korsør Detail A/S er direktør Leo Cordua, Sorø Detail A/S, udpeget.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App