Flere biler brændt af i ghetto - nu øger politiet patruljering

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har for tredje nat i træk været massivt til stede i Korsør efter flere nætter med påsatte brande.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Urolighederne er blusset op på Motalavej i Korsør, efter boligområdet tre nætter i træk i denne uge har været plaget af påsatte brande.

Derfor har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi øget sin tilstedeværelse massivt i boligområdet.

Natten til søndag patruljerede mellem fire og syv politipatruljer ifølge TV ØST’s oplysninger i området, hvor betjente lyste rundt samt tjekkede køretøjer og personer.

quote Nu forsøger vi at imødekomme den tiltagende uro i området med vores tilstedeværelse

Anders Dahl Nielsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Vi har øget patruljeringen på grund af de bilafbrændinger, der har været i området, siger Anders Dahl Nielsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Jeg kan ikke komme ind på, hvor mange ressourcer, vi har afsat til området. Nu forsøger vi at imødekomme den tiltagende uro i området med vores tilstedeværelse, tilføjer han.

Flygtede fra stedet på scootere

Den senest brand i området omkring Motalavej, der er på regeringens ghettoliste, gik udover to personbiler på Egersundvej i kvarteret.

Hvor det ved tidligere branden har været småt med vidnebeskrivelserne, havde politiet denne gang en smule mere at gå efter.

Artiklen fortsætter under billedet.

Hvis man har oplysningerne i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.
Hvis man har oplysningerne i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4. Foto: Aleksander Christiansen - 112news.dk/Skadestedsfotograf.dk

- Fire unge blev set køre derfra på to scootere, kort før ilden blussede op. Så de scootere er vi selvfølgelig meget interesserede i, oplyste vagtchefen.

- Men ellers har vi ikke noget at gå efter. Vi er lidt afhængige af hjælp fra borgere.

Mandag aften gik det ud over to biler ved plejecentret Solbakken på Motalavej, hvor en af plejecentrets minibusser og en personbil udbrændte, og tirsdag stod en container i brand i området.

Politiet har ikke anholdt nogen personer i forbindelse med den øget patruljering i området omkring Motalavej.

Hvis man har oplysningerne i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.