¨

Fire fængslet for røveri mod McDonalds i Slagelse

Foto: TV ØST

Retten i Næstved afsagde i går dom i en sag om fire røverier, der er blevet begået mod McDonald's i Slagelse i perioden juni 2010 til april 2011.

De fire mænd, der var rejst tiltale mod var i alderen 19-20 år og fra lokalområdet.  De havde alle begået et eller flere røverier sammen med de andre for at afdrage på en hashgæld.

En 20-årig fik 3 års fængsel for at have deltaget i fire røverier sammen med en eller flere af de andre tiltalte i sagen.

Det var ham, der havde foreslået de øvrige tiltalte at begå røverierne, og at det var ham, som planlagte og forklarede, hvordan røverierne skulle foregå.

Udover den 20-årige fik en 19-årig mand 8 måneders fængsel, som dog ikke skal afsones, hvis han overholder samfundstjeneste og misbrugsbehandling.

En anden 19-årig mand blev straffet med fængsel i 1 år. Han erkendte røveriet. De 9 måneder skal ikke afsones, hvis han overholder vilkår om samfundstjeneste og misbrugsbehandling. Resten af straffen er afsonet, da han har siddet varetægtsfængslet i ca. 3 måneder.

Den sidste 19-årige mand blev dømt for at have

deltaget i røveriet den 3. juli 2010 samt i to andre røverier begået den 29. juni 2010 og den 19. april 2011. Alle røverierne var begået sammen med 1-2 af de andre tiltalte. Han erkendte at have deltaget i røverierne.

Tre af de tiltalte modtog dommen, mens den 19-årige, som blev idømt 1 år og 9 måneder udbad sig 14 dages betænkningstid.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App