Finder af flaskepost fandt afsender

Mandag fortalte vi om Næstved Brand og Redning, der havde fundet en flaskepost på stranden. Nu har de fundet de 2 piger, der sendte den.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Næstved Brand og Redning fandt i fredags en flaskepost ved stranden. Flaskeposten blev sendt af 2 piger fra Amager 3 dage tidligere på Omø. Nu har afsender og modtager fundet hinanden.

- Det er helt fantastisk. Jeg synes, at det er super sjovt, at vi har fundet dem, siger Louise Hergott Frederiksen, der er frivillig ved Næstved Brand og Redning.

Fredag var Næstved Brand og Redning på deres årlige sommertur ved Karrebækstorp vest for Næstved.

Her fandt de en flaskepost på stranden. Brevet i flasken er underskrevet af 'Pigerne fra Omø'. I brevet skriver de også, at de hedder Ida og Mathilde og bor på Amager.

Brevet starter sådan:

- Hej finder af denne flaske(post). Vi er 2 piger fra Danmark, som er på ferie på en ø, som hedder Omø. Vi er 12 og 13 år gamle, og vi er bedste veninder.

Den ene af pigerne - 12-årige Ida Fribert - er stadig på ferie på Omø. Hun er glad for, at der var nogen, der fandt deres flaskepost.

- Vi havde troet, at der var nogen, der fandt den, men som ikke gad gøre noget ved det. Det er ret sjovt, at vi ved, hvem der har fundet den, siger Ida Fribert.

Hun forklarer, at hun sammen med sin veninde sendte flaskeposten, fordi de kedede sig.

- Der er jo ikke så meget at lave på Omø, så vi kedede os rigtig meget. Så kom vi på idéen og syntes, at det kunne være sjovt, siger Ida Fribert.

Viralt hit
Da Næstved Brand og Redning fandt flaskeposten lagde Louise Hergott Frederiksen en efterlysning på sin Facebook-side. På 3 dage er opslaget blevet delt mere end 9.500 gange. På den måde fandt de to parter frem til hinanden. Både modtager og afsender er begejstrede for opmærksomheden.

- Det havde jeg ikke troet. Det er helt vildt, og jeg blev totalt overrasket over, at det blev delt på Facebook, og at det kom i TV2 ØST, siger Ida Fribert.

- Jeg synes, at det er fantastisk. Folk har været gode til at dele det på Facebook, siger Louise Hergott Frederiksen.

Piger får rundvisning
Louise Hergott Frederiksen lavede eftersøgningen, fordi hun gerne ville invitere pigerne ind på brandstationen til en rundvisning. Nu er hun klar til at tage imod pigerne.

- Jeg har fået lov af mine chefer til at invitere dem ind på brandstationen, så må vi se, om vi ikke kan finde på noget sjov og leg, siger Louise Hergott Frederiksen.