¨

Festersen: Vi skal have syet nye ben på

Foto: TV ØST

Efter 120 minutters pokalfinale skal FC Vestsjælland grave dybt inden den kommende superligakamp mod Hobro.

Et par dages frirum fra bundstriden i Superligaen. Sådan betegnede flere af FC Vestsjællands spillere pokalfinalen mod FC København, der torsdag blev tabt 2-3 efter forlænget spilletid.

Derfor var det hårdt at stå efter kampen med et knebent nederlag efter 120 minutter med udsigten til en ny overlevelseskamp i weekenden, hvor Hobro venter.

- Vi skal have syet nye ben på inden søndag. Det er hårdt at spille 120 minutter. Men vi skal finde nye ressourcer, selv om vi kommer til at grave meget dybt. Men vi skal ikke have ondt af os selv, understregede FC Vestsjælland-topscorer Rasmus Festersen.

Han var ærgerlig over finaleudfaldet. Hans hold var bedst inden pausen, hvor han selv havde en stor hovedstødschance, der kunne have givet en 2-0-føring.

- Vi skulle have ført 2-0 ved pausen. Det havde vi chancer til, konstaterer Festersen.

I stedet kom FCK stærkt ud efter pausen og vendte 0-1 til 2-1 i løbet af otte minutter.

- Vi virkede ikke helt klar i starten af anden halvleg. Vi skulle have holdt nullet lidt længere. Det havde tvunget dem mere i offensiven og ville have givet os flere muligheder for omstillinger.

- Nu var det i stedet os, der skulle ud og jagte, og det kom til at gentage sig i den forlængede spilletid.

- Det blev afrundingen på en ellers god pokalsæson, men lige nu fylder ærgrelsen over, at det ikke er os, der løfter trofæet, siger Festersen.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App