FCV Vikings om trænerfyring: - Det var forventet

FC Vestsjællands fodboldfans havde set en trænerfyring kommer, lyder det fra formanden for FC Vikings. Nu skal klubben se fremad og satse på bedre resultater.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De trofaste fans hos FC Vestsjælland er hverken chokerede eller kede af dagens trænerfyring i klubben. Det fortæller Niels Bonke, der er formand for klubbens officielle fanklub, FC Vikings.

- Det er måske dét, der skal til for at få nogle nye øjne på situationen. Når det ikke kører sportsligt, står træneren jo for skud, siger Niels Bonke til TV ØST.

Tirsdag blev det officielt at cheftræner Michael Hansen nu er fortid i klubben. FC Vestsjælland ligger i bunden af 1. division efter en miserabel start på sæsonen og ifølge formanden for fanklubben er der masser af uudnyttet potentiale i klubben på trods af, at masser af spillere på det seneste har forladt klubben:

- Spillertruppen er stadig langt bedre, end at ligge på bunden og rode rundt. Vi er fortrøstningsfulde og optimister og vi skal nok komme igen, lyder det fra Niels Bonke.

Ifølge FC Vestsjælland står en enig bestyrelse og direktion bag fyringen og assistenttræner Janus Blond vil indtil videre overtage, indtil en ny cheftræner er fundet.

I morgen er de trofaste fans da også allerede på pletten igen, når de drager til Avedøre for at følge kampen mod Avedøre IF.

- Vi bliver omkring 40 fans, der tager afsted til pokalkampen for at støtte, ligesom vi hele tiden har gjort. Efter regn, kommer sol og vi er nok inde i en byge lige nu, siger Niels Bonke.