¨

FCV vandt hedekampen mod HB Køge

Foto: TV ØST

FCV var klart bedst i det første kvarter af 2. halvleg - og det blev afgørende.

Det var næsten for varmt til at stå og se fodbold.

På den varme side af 30 grader i skyggen i Herfølge. Men spillere skulle ikke stå og se, men løbe og spille. Og kampen foregik ikke i skyggen - derimod midt i den bagende sol.

Det var ren bageovn, og det var muligvis medvirkende til en tam 1. halveg, hvor FC Vestsjælland på intet tidspunkt var farlige. Specielt angriberne Nicolas Sandberg og Danni König virkede meget langt fra hinanden.

HB Køge var bedst i første halveg og havde to gode muligheder for at komme foran. Dem misbrugte de, og så skiftede kampen karakter.

I 2. halveg første kvarter gjorde FC Vestsjællands hurtige omstillingsspil ondt på HB Køge. Det resulterede allerede efter fem minutter i en scoring. Casper Henningsen rykkede godt i dybden og fik arbejdet sig frem til en pasning. Danni König viste lidt vildskab ved at presse sig foran sin oppasser og kastede sig ind i bolden. 1-0 til FCV.

FCV fik flere chancer i omstillingsspillet, der i et enkelt tilfælde fremtvang et rødt kort til HB Køge. Herefter blev det næsten umenneskeligt for HB Køge med 10 mod 11 i den bagende hede.

FCVs bedste var i særklasse Henrik Madsen, der både tog sig af anførerbindet og dirigentrollen efter 30 minutters spil, da Lars Pleidrup udgik med en ankelskade.

Med sejren er FC Vestsjælland nu oppe på 2. pladsen i 1. division.

02:06 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App