¨

FCV tog point i bundstrid

Foto: TV ØST

OB tabte vigtige point i bundkampen, da FC Vestsjælland besejrede fynboerne med 2-1 i Odense tirsdag aften. Fynboernes træner kalder situationen alvorlig.

OB var på vej til at lægge solid afstand til nedrykningsstregen. Lige indtil FC Vestsjælland løb med alle tre point med en 2-1-sejr i Odense tirsdag aften.

Vestsjællænderne har ellers ikke vundet en kamp siden efteråret, men det skulle der laves om på, selv om OB's Thomas Dalgaard fik bragt fynboerne foran efter blot fire minutters spil med sit første mål i OB-trøjen. Et hårdt kæmpende FC Vestsjælland-mandskab kom dog tilbage i opgøret.

Og det undrer cheftræner Ove Pedersen, at hans hold lod kampen glide sig af hænde.

- Jeg kan ikke helt forstå det. Vi gav os selv den bedst tænkelige start, og det burde have været nok til at udløse noget mere mod. Det gjorde det ikke. Det virkede næsten modsat, siger han.

Tre fynske nederlag i træk

Syv point skiller lige nu OB fra FC Vestsjælland og nedrykningsstregen. Og det får alarmklokkerne i gang i det fynske.

- Vi kiggede mod FC Vestsjælland inden kampen, så det er ikke noget nyt, men der skal lyde store advarsler. Situationen er alvorlig.

- Vi bliver nødt til at se alvorligt på det her, for det er formkurven, som afgør, hvor man står. Og der står vi altså med tre nederlag i træk nu, siger Ove Pedersen.

Vestsjællandsk blod på tanden

Fynboernes enlige målscorer, Thomas Dalgaard, er ked af, at OB ikke fik mere med fra kampen.

- Det er ærgerligt, vi ikke kunne vinde på hjemmebane for anden gang i træk nu. Det giver Vestsjælland blod på tanden i forhold til bundstriden. Det er bare pisse ærgerligt, siger skarpretteren.

Midtbaneslideren Martin Spelmann ærgrer sig over den usikkerhed, der bredte sig i OB-lejren i løbet i kampen.

- Vi blev usikre, fordi vi lavede fejl. Vi var ikke skarpe i duellerne. Der manglede vi simpelthen vilje.

- Vi skal ind og slå os, ligesom Thomas Dalgaard viste på sin scoring. Det må gerne gøre ondt, og det skal vi være bedre til at vise.

Bundkampen mere virkelig end længe

Selv om nedrykningsstregen rykker tættere på, kigger Martin Spelmann ikke efter bunden.

- Det tænker jeg ikke på, selvom bundkampen er mere virkelig end den længe har været, siger midtbane-krigeren.

OB møder i næste spillerunde FC Nordsjælland på udebane. De to mål for FCV blev scoret af Rasmus Festersen i 50. minut og Apostolos Vellios ni minutter senere.

FCV ligger fortsat næstsidst i tabellen med 18 point.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App