¨

FCV-profil: Nu er der pres på Esbjerg inden 'finale'

Foto: TV ØST

Med et nederlag til Esbjerg i tirsdagens kamp mod AaB lever FCVs håb om overlevelse i Superligaen stadig, og det bliver en gyser, når de to hold mødes søndag.

Det er med det yderste af neglene, at FC Vestsjælland stadig holder fast superligaeksistensen. På kanten af nedrykning fik man en håndsrækning af AaB, der besejrede de direkte konkurrenter fra Esbjerg.

Med tirsdagens resultat er FC Vestsjælland fortsat i live i superligaen, og man kan endda tage et stort skridt mod overlevelse, hvis man som påkrævet vinder søndagens 'nedrykningsfinale' i Esbjerg, der i tilfælde af et nederlag fortsat vil være foran FCV, men så vil vestjyderne være presset til det yderste i sidste spillerunde, og det får nu FC Vestsjællands kantspiller Marc Dal Hende til at lægge presset over på Esbjerg i bundstriden.

- Esbjerg skal en tur til Brøndby i sidste runde, og vi har Silkeborg hjemme, som vi godt nok skal besejre, men hvis vi vinder i Esbjerg, så ved jeg godt, hvem der har den bedste situation, siger Marc Dal Hende til Sjællandske.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App