FCV-målmand: Det er sindssygt ærgerligt

Fra i dag onsdag blev FCV-målmand Thomas Mikkelsen arbejdsløs, da skifteretten endeligt erklærede fodboldklubben konkurs. Sindssygt ærgerligt kalder han det og skal nu på jagt efter nyt job.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var en ærgerlig FCV-målmand, som onsdag modtog beskeden om, at hans arbejdsplads gennem de seneste seks et halvt år nu er erklæret konkurs i skifteretten i Næstved.

- Det er sindssygt ærgerligt og meget meget træls. Jeg har kunnet lide at spille der i de seks et halvt år, og jeg har været omgivet af gode mennesker, så det er personligt rigtigt trist, at det nu er slut, siger Thomas Mikkelsen.

30. november begærede bestyrelsen i FC Vestsjælland klubben konkurs. Folkene bag har siden forsøgt at samle penge sammmen til overlevelse, men det er kun lykkes at skrabe halvdelen af de nødvendige 15 millioner kroner sammen, og dermed er det forbi for FCV.

Vanvittig rutsjetur

For spillerne kom det ikke som nogen stor overraskelse, at det var den vej, det gik.

- Vi kunne jo godt mærke, at det ikke var godt. I starten af sæsonen stod vi syv-otte spillere til træning, og vi har kørt med en minimal trup på 16-17 spillere. For et halvt år siden var vi tæt på at vinde pokalfinalen, og nu står vi her. Det er vanvittigt, at det kan gå så stærkt, siger Thomas Mikkelsen, som sammen med sine kolleger nu skal på jobjagt.

- Det er selvfølgelig træls at gå på juleferie på den måde, når nu man havde rgenet med, at man havde et arbejde, men sådan er det, siger målmanden.

Samlet for sidste gang

Spillerne holdt torsdag i sidste uge en afslutningsfest, og det er formentligt det sidste, de ser til hinanden i denne omgang.

- Der er ikke planer om, at vi skal samles mere, så det er også lidt vemodigt, men kommunikationen har ikke været så god, og medierne har nærmest vidst mere om, hvad der skete, end vi har, siger målmand Mikkelsen.

Også hos anfører Henrik Madsen er der stor ærgrelse at spore oven på konkursen.

- Det er jeg rigtig ked af, og der tror jeg, at jeg kan tale for hele truppens vegne. At det skulle ende sådan her, det er vi utroligt kede af. Jeg var jo ikke så overrasket. Med de midler, klubben skulle prøve at få det til at løbe rundt med, så så det rigtigt svært ud, men der var da et håb, men det lykkedes desværre ikke, siger han og fortælle, at der allerede er interesse for ham hos andre klubber.

- Jamen, jeg skal jo fortsætte med at spille fodbold. Det bliver så bare et andet sted jo. Jeg har jo selvfølgelig en agent, der bliver proppet på den sag, så jeg kan ikke nyde juleferien lige så godt, for der skal arbejdes. Jeg ved, at der er noget interesse om mig. Det er tikket ind, men nu må vi jo se tiden an. Jeg har jo noget tid til at finde ud af det, siger den nu forhenværende anfører for FC Vestsjælland.