FCV knuste svagt Næstved-hold

FC Vestsjælland var klasser bedre mod et tamt Næstved-hold og vandt 5-1.

Og her gik man og regnede med et jævnbyrdigt lokalopgør på baggrund af de to holds stærke start i 1. division med sejre i sidste weekend mod Randers og Esbjerg.

Det blev alt andet end jævnbyrdigt.

En enkelt gang var Næstved fremme i FCVs straffesparksfelt i første halveg. Her hev målmand Thomas Mikkelsen en klasseredning frem og forhindrede Jon Andersens hovedstød i at gå i mål.

Alle øvrige muligheder tilfaldt FCV.

Først er Sladen Peric tæt på inden Lasse Vibe og Rasmus Festersen gør det til 1-0 og 2-0 i første halveg.

Næstved fik et pusterum i pausen til at snakke den dårlige første halveg igennem. Men blot to minutter inde i anden halveg er Festersen igen på pletten efter et sublimt indlæg fra Kristoffer Wichmann.

Herefter gik luften af Næstved-spillerne.

Tydeligst ved 4-0. Næstved taber bolden midt på FCVs banehalvdel. Fire Næstved-spillere slår op i banen og står stille, tre andre lunter hjem - og så kan Lasse Vibe ellers i behersket tempo løbe op og loppe bolden over Næstved-målmand Lasse Sørensen.

Det lob gentog sig til 5-0. Hattrick af Vibe, ringe af Næstved, der fik lov at score et enkelt reduceringsmål og skabe et par chancer, da FCV slap det fysiske pres i de sidste 15 minutter.