FCV: Festersen sigter mod udlandet

Rasmus Festersen lægger ikke skjul på sine ambitioner om at skifte væk fra FC Vestsjælland denne sommer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

FC Vestsjælland rykker efter denne sæson ned i 1. division, og klubbens store profil og topscorer Rasmus Festersen erkender, at han gerne vil til en ny klub efter sommerferien.

- Jeg har spillet 1. division før, og det har jeg som sådan ikke lyst til at prøve igen. Når man først har smagt på noget lidt højere, vil man helst ikke trinnet ned, men nu må vi se, hvordan vinduet forløber, siger Rasmus Festersen. 

Allerhelst til Festersen gerne til udlandet, men understreger at det skal være en aftale mellem klubben, hvor både klubben, ham selv og familien er enige.

- Jeg har en ambition om at prøve noget andet, men hvis det ikke kan lade sig gøre, må vi se på det. Jeg er på et tidspunkt i min karriere, hvor det nok skal være nu, hvis jeg skal score en stor kontrakt, siger topscoreren fra FC Vestsjælland.

FC Vestsjællands sportsdirektør Jacob "Gaxe" Gregersen vil ikke udelukke, at Festersen kan blive solgt.

- Jeg vil gerne have, at FC Vestsjælland er en klub, hvor vi sælger en spiller eller to hvert år. Det giver både noget flow i klubbens pengebeholdning og viser samtidig, at FC Vestsjælland er en klub, som er i stand til at udvikle spillere, så de kan sælges videre, siger Jacob "Gaxe" Gregersen.

28-årige Rasmus Festersen har spillet i FC Vestsjælland siden 2008 og er tidligere sat i forbindelse med en række danske Superliga-klubber.

/ritzau/