FCV-direktør: Vi tager afstand fra matchfixing

FC Vestsjællands administrerende direktør, Gert Hansen, håber ikke, en af klubbens spillere har været involveret i matchfixing.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

FC Vestsjælland forsøger i disse dage at rejse kapital, så fodboldklubben undgår at gå konkurs. Lørdag vil klubben holde et møde med interesserede investorer, som kan redde klubben.

Derfor kommer fredagens sag fra en retssal i Tyskland om en FC Vestsjælland-spiller, der har været involveret i mulig matchfixing, på det værst tænkelige tidspunkt for klubben.

- Det er sgu alvorligt. Vi tager totalt afstand fra matchfixing. Og som klub sidder vi her og grubler og grubler. Der bliver ved med at komme nye ting frem fra Tyskland, siger Gert Hansen til Ritzau.

 Dansk Boldspil-Union (DBU) har oplyst, at man vil bede politiet undersøge sagen nærmere, inden man vil udtale sig yderligere eller gå ind i sagen.

- Vi må bare vente og se, hvad DBU finder ud af. DBU vil tage det op, så vi kan få en afklaring på det. Men som klub tager vi totalt afstand fra det.

- Vi er nødt til at vente og se, hvad der kommer frem. Vi glæder os over, at DBU vil tage fat i det, så vi kan få lukket den sag en gang for alle og finde ud af, hvad der er op og ned i det her.

- Det er irriterende, at vi som klub konstant bliver indblandet i det, lyder det fra direktøren.

Gert Hansen er parat til at forklare de nysgerrige potentielle investorer, hvordan FC Vestsjælland som klub ser på sagen om matchfixing.

 - Det er nok noget af det første, investorerne vil spørge om. Og jeg vil sige det samme til dem som til dig. Vi tager dybt afstand fra matchfixing, og vi håber ikke, at det har noget på sig, siger Gert Hansen.

Han vil efter fredagens tilståelser i en tysk retssag ikke udelukke, at der kan have fundet svindel sted i en af FC Vestsjællands kampe.

- Det ser ud som om, at de har tilstået i en tysk retssal. Så det lyder mærkeligt, hvis der ikke skulle være noget om det, når det har været i retten. Det er jo ikke kun rygter. Men nu må vi se, hvad der kommer fra DBU, siger han.

 /ritzau/