¨

FCV-direktør: Vi skal spare 22 millioner

Foto: TV ØST

Der skal skæres 22 millioner kroner af budgettet hos FC Vestsjælland, meddeler klubbens direktør.

FC Vestsjælland skal for alvor finde sparekniven frem.

Hele 22 millioner kroner skal nemlig skæres på driften, fortæller klubbens direktør, Gert Hansen, til Sjællandske.

- Vi havde en måned til at barbere 22 millioner kroner af budgettet. Det kan ikke undgås at blive en hård omgang, og det har det også været her. Vi er ikke helt i mål med den opgave, men vi knokler for at få enderne til at mødes, siger han og oplyser, at klubben indtil videre fortsat følger den treårsplan, som blev præsenteret tilbage i marts

Ifølge Sjællandske er det, foruden nedrykning og færre TV-indtægter, også svindende støtte fra sponsorer, der tvinger klubben til at omlægge rent økonomisk.

- Vi har mistet et par store sponsorer i Seas NVE og Sparekassen Sjælland. Det har kostet nogle millioner, siger Gert Hansen til avisen.

Gert Hansen fortæller, at de manglende midler tvinger klubben til at nedjustere de sportslige ambitioner, men han påpeger i samme forbindelse, at klubben ikke står over for en lukning.

- Det her er et kæmpe stykke arbejde, vi er gået i gang med. Det bliver svært, men vi mener fortsat, at det kan lykkes at få skåret til, så vi også kan hente spillere ind til den nuværende trup, siger han.

Hør TV ØSTs interview med FCV-direktøren ved at klikke nedenfor. 

04:11 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App