FC Vestsjælland videre i pokalen

FC Vestsjælland sikrede sig en komfortabel sejr, da de søndag mødte HB Køge på hjemmebane. Kampen endte 3-0.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det blev en sikker sejr, da superligaholdet FC Vestsjælland søndag eftermiddag mødte 1. divisionsholdet HB Køge i Herfølge til pokalkamp.

Kampen endte 3-0 til superligaholdet, der kampen igennem var stærkest på dødbolde.

Allerede 6 minutter inde i kampen lagde FC Vestsjælland fra modstanderne med en scoring efter hjørnespark af Michael Christensen.

De øvrige mål i kampen blev scoret af Jean-Claude Bozga (i 28’ende minut) og af Peter Nymann, der scorede det 3. mål kun 9 minutter før tid.

Det er første gang i 6 år, at et hold kommer så langt i pokaltuneringen.

Det er endnu ikke afgjort, hvem FC Vestsjælland skal møde i næste runde af pokaltuneringen. Det sker ved lodtrækning den 5. december.