¨

FC Vestsjælland vandt - Næstved tabte igen

Foto: TV ØST

3-2-sejr til FC Vestsjælland ude over Blokhus, mens Næstved satte føring over styr og tabte 2-1.

Han har langt fra været cheftræner Ove Pedersens foretrukne i denne sæson som en del af de 11 startende spillere.

Men søndag tog han revanche i udekampen mod Blokhus FC.

22-årige Kristian Uth gjorde med to scoringer og en assist hvad han kunne for at anbefale sig selv til en fremtidig rolle i start-elleveren.

Først satte han Lasse Vibes frispilning sikkert i nettet til 1-0 efter 35 minutters spil. Og kort før pausen gav hans livlighed på venstrekanten mulighed for en aflevering til Lasse Vibe, der med et træk og et prik kunne øge føringen til pausestillingen 2-0.

Blokhus´ reduceringsmål kommer nok ikke i målmand Thomas Mikkelsens scrapbog - et forkølet spark på en nedfaldsbold fra kanten af straffesparksfeltet fik simpelthen lov at passere.

Men igen var Kristian Uth på pletten fire minutter før tid, da han kvitterede for indskifter Nikolaj Hansens overblik og stikning og sendte bolden sikkert i mål på en friløber.

3-1 blev til 3-2 og lidt panik i de allersidste sekunder kunne meget vel have resulteret i en nordjysk udligning. FCV slap skrækken og hev tre points med hjem til Sjælland.

Nederlag til Næstved

Det gjorde Næstved ikke.

Det var ellers tæt på, da Jesper Dahl midt i anden halveg sendte bolden i mål via overliggeren til en 1-0-føring. Men blot fire minutter senere udlignede Fredericia, og i det 79. minut gjorde jyderne det til slutresultatet 2-1.

- En fortjent sejr uden at være prangende, lød det efterfølgende fra Fredericias forsvarsspiller Jacob Thychosen.

Næstved har nu syv points op til nedrykningsstregen, hvor der mangler to kampe i efterårssæsonen - vel og mærke to kampe mod topholdene VB Kolding og Esbjerg.

01:24 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App