FC Vestsjælland vandt mod AGF

FC Vestsjælland så godt som sikret overlevelse i Superligaen, mens AGF stadig har tre point op til stregen med blot to spillerunder igen.

FC Vestsjælland tilføjede AGF det niende nederlag på stribe. På et mål fire minutter før tid vandt FCV 2-1.

AGF's trængsler i bunden af Superligaen blev ikek mindre, da holdet på udebane tabte 1-2 til FC Vestsjælland.

AGF har været inde i en historisk dårlig stime i Superligaen. Ni kampe på stribe er tabt, og inden torsdagens opgør havde aarhusianerne kun formået at score én gang i de otte kampe.

Måltørken blev brudt efter et kvarters spil, men meget sigende for AGF's situation var det i den forkerte ende, at Martin Jørgensen var farlig. Veteranen var uheldig at snitte et hjørnespark i eget net.

Endnu et slag i ansigtet til den hårdt prøvede traditionsklub, men spillerne lod sig ikke slå ud.

Bare tre minutter senere tegnede Osama Akharraz for et mål i den anden ende, og så var holdene tilbage på status quo.

AGF-træner Jesper Fredberg havde til opgøret valgt at starte med unge Marcus Solberg på toppen. Tanken var at give noget mere tyngde i feltet, noget som delvist lykkedes, men Solberg manglede ofte det sidste skridt ved de farlige situationer.

FC Vestsjælland var som så ofte før farligst efter standardsituationer, men også på langskud markerede hjemmeholdet sig.

På en retur efter et langskud var Marc Dal Hende da også tæt på at gøre det til 2-1, men hans afslutning tog overliggeren.

AGF sad kampen igennem på det meste af spillet, men der manglede snert i angrebsspillet, som ofte blev for stillestående og idéforladt. Det var derfor sjældent noget problem for

Vestsjælland-defensiven at trevle gæsternes angreb op.

I slutfasen virkede AGF'erne mere nervøse for at miste det ene point end ivrige for at hente alle tre.

Det straffede
FC Vestsjælland der lystigt angreb, og efter et hjørnespark fire minutter før tid sikrede sig sejren. Lasse Nielsen blev matchvinder.

FC Vestsjælland har nu seks point ned til Viborg på næstsidstepladsen og en bedre målscore, så meget skal gå galt, hvis ikke Ove Pedersens mandskab også er i Superligaen i næste sæson.

AGF har omvendt stadig tre point op til Sønderjyske, som nu er det eneste hold over stregen, som aarhusianerne kan hente. Netop de to mandskaber mødes søndag i Aarhus.