FC Vestsjælland vandt bundopgør

FC Vestsjælland vandt dagens kamp mod Silkeborg. Begge hold var allerede inden kampen dømt ude af Superligaen.

Det var Superligaens to bundhold, der søndag tørnede sammen på Harboe Arena i Slagelse.

FCV var allerede dømt endegyldigt ude af Superligaen, da de sidste søndag tabte mod Esbjerg.

Søndag skulle de så op imod tabellens andet bundhold Silkeborg, der længe har vidst at også deres tid som Superligahold var forbi.

Silkeborg ligger på den absolutte bundplads, og det var da også et Slagelse-hold, der kom bedst ud af opgøret.

Efter 34 minutter scorede FCVs Apostolos Vellios til 1-0, hvad der også blev kampens pausestilling.

Kort efter 2. halvleg igen blev fløjtet i gang var FCVs Dennis Sørensen på pletten og øgede føringen til 2-0. Peter Nymann gjorde ham kunsten efter fire minutter før den ordinære spilletid til stillingen 3-0.

Minuttet efter bragte Silkeborg sig også på måltavlen, da Silkeborg scorede til slutresultatet 3-1.