¨

FC Vestsjælland udnyttede dommergaver

Foto: TV ØST

Dommertrioen stjal fokus i dagens lokalopgør på Slagelse Stadion. FC Vestsjælland vandt, og Næstved føler sig bortdømt

Efter en tam første halvleg, hvor Næstved dog fik bragt sig i front, skulle der blive rigeligt med dramatik i overtiden af første halvleg. Næstved-målmand Frederik Vang redder nemlig et straffespark sparket af Kristian Uth, men midt i jubelscenerne med kammeraterne markerer linjedommeren for, at målmanden flyttede sig for tidligt.

Derfor skal sparket tages om, og så har FC Vestsjællands Philip Rasmussen pludselig udlignet lige inden pausen.

- Så kunne man jo dømme straffespark hver weekend, lød det efter kampen fra Næstveds anfører Henrik Madsen.

Men det var ikke den eneste episode, hvor dommertrioen bragte sig selv i fokus. Da FC Vestsjælland har bragt sig foran 2-1 overser dommer Andreas Knudsen et frispark til Lasse Nielsen, der flækker øjenbrynet og senere må syes med seks sting. I stedet dømmer han sekunder efter frispark til FC Vestsjælland, og inden Næstved når at få en ny mand ind i stedet for Lasse Nielsen, har FC Vestsjælland udnyttet frisparket til at lukke kampen med en scoring til 3-1.

Ikke en gang en reducering til 2-3 kunne opmuntre de forståeligt skuffede Næstvedspillere efter kampen.

- Jeg føler mig snydt, jeg er frustreret, det er unfair, at vi ikke får lukket kampen, når vi fører 1-0, men som alle kunne se, så var der en linjedommer, der lige ville bringe sig selv i fokus, lød det fra en skuffet Rasmus Mathiesen, som faktisk fik opbakning fra sin tidligere klubkammerat Ulrik Balling, som nu er i FC Vestsjælland.

- Det er ikke så tit, at den bliver dømt, så jeg kan da godt forstå, de var lidt utilfredse med den kendelse, lød det fra Ulrik Balling.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App