¨

FC Vestsjælland springer ud som bonderøve

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 5

FCV er flere gange blevet kaldt bonderøve forud for pokalfinalen mod FCK på torsdag den 14. maj. Nu har de fået taget deres helt eget bonderøvs-fotoshoot.

FC Vestsjælland bliver ikke spået store chancer, når de for første gang i historien skal spille pokalfinale. De møder F.C. København i Parken på torsdag den 14. maj. På forskellige fora, blandt andre på DBU Pokalens facebookside, bliver F.C. København allerede udråbt som vindere af kampen, mens FC Vestsjælland bliver omtalt som nogle bonderøve. 

Men netop de kommentarer er noget, medieansvarlig for FC Vestsjælland René P. Knudsen ikke vil lade ligge. Derfor fik han en idé.

- Så kan det fandeme være lidt lige meget. Så laver vi bare nogle billeder med nogle bonderøve, siger han.

Ideen fik han i dag torsdag morgen, og allerede i løbet af eftermiddagen blev billederne lagt på FC Vestsjællands facebookside.

- Det er et signal om, at vi er stolte af det, vi kommer fra, og det vi kommer med. Og nu står vi i en finale efter syv år. Det er der ikke mange, der har kunnet præstere på så kort tid, siger Réne P. Knudsen. 

Ingen høtyve på banen

Men man skal altså ikke forvente at se Rasmus Festersen og resten af holdet løbe ind med høtyv og mælkespand, når dommeren først fløjter kampen i gang.

- Vi lægger ikke os ikke fladt ned. Det er mere en trodsreaktion. Hvis de synes, det er sjovt at kalde os bonderøve, så laver vi lidt sjovt med det. Vi er sgu bonderøve med fødderne solidt plantet i mulden, siger Réne P. Knudsen.

Chancerne forbliver de samme

Selvom der ikke er mange, der tror på FC Vestsjælland i finalen, mener René P. Knudsen, at der dog er muligheder. 

- Bolden er rund. Selvfølgelig har FCK hjemmebane, men så længe det er en pokalturnering, så kan alt ske. Vi ser, hvad det kan føre til. Men for os handler det primært om på mandag. Overlevelse er det væsentligste, siger han.

For før pokalfinalen på næste torsdag venter endnu et opgør mod de københavnske løver. På mandag den 11. maj tager vikingerne fra Slagelse imod F.C. København i et vigtigt opgør i Superligaen. Her vil tre point være vigtige i kampen om overlevelse i Superligaen, da holdet stadig ligger tre point under nedrykningsstregen.

På billederne ses Rasmus Festersen, Eggert Jónsson, Michael Lumb, Marc Dal Hende og Anders Østli.

 

Polkalfinalen spilles i Parken med kampstart klokken 16.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App