FC Vestsjælland-spillere fik ikke løn

Spillerne hos FC Vestsjælland har ikke fået udbetalt løn mandag, som de ellers skulle have. Spiller tvivler på, om holdet undgår konkurs, men der kæmpes stadig for at redde klubben, erfarer TV ØST.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Det er en tom følelse inden i. Det gør ondt, fordi det er noget vi har været med til i mange år, siger Thomas Mikkelsen, målmanden hos FC Vestsjælland, til TV ØST.

Han må som de andre spillere på holdet kigge forgæves efter sin lønudbetaling, der ellers skulle være landet mandag morgen.

- Vi har lige haft julefrokost med holdet, og der fik vi at vide, at der ikke kommer løn.  Det lugter jo lidt af en konkurs, siger Thomas Mikkelsen, der er den spiller, der har været længst på holdet. Han kom til klubben i sommeren 2009, da klubben rykkede op i 1. division.

Dårlig stemning i klubben

Thomas Mikkelsen fortæller om en trykket stemning i klubben, hvor spillerne i forvejen er meget påvirkede af de økonomiske problemer, der følger i kølvandet på klubbens nedrykning fra Superligaen i sidste sæson.

Han venter, at de fritstilles i løbet af en uges tid, hvis der ikke kommer løn før da.

Direktør bekræfter

Direktøren i FC Vestsjælland, Gert Hansen, bekræfter, at de ansatte ikke har fået udbetalt løn.

Han ønsker dog ikke at sige andet om situationen i klubben, og henviser i stedet til bestyrelsen.

Her vil ingen i skrivende stund udtale sig til citat. TV ØST erfarer dog, at der forhandles om en redning af klubben - vores kilder tør dog ikke gætte på, om det lykkes.

Kan ende i Sjællandsserien

Hvis FC Vestsjælland går konkurs nu, så vil klubben blive tvangsnedrykket to rækker.

Det kan dog gå endnu mere galt for Slagelse-klubben.

Da klubben ser ud til at ende på sidstepladsen i 1. division, så kan de risikere at ende i Sjællandsserien efter en eventuel konkurs.