¨

FC Vestsjælland sluttede med sejr

Foto: TV ØST

Et vidunderligt mål af Casper Henningsen i sæsonens allersidste sekunder sikrede FC Vestsjælland en 2-1-sejr ude over Viborg.

FC Vestsjælland har været gennem diverse hump dette forår - både på og udenfor banen. Med sejren i dag over Viborg har FCV dog sikret sig 10 af 12 mulige point de sidste fire kampe af sæsonen.

 

Det efterlader et fint indtryk forud for den kommende sæsonstart sidst i juli. Afslutningen på sæsonen blev helt formidabel i dag, da Casper Henningsen halvandet minut inde i dommerens overtid sparkede en returbold i mål fra 30 meters afstand.

Dermed slutter FC Vestsjælland på 6. pladsen.

- Vores målsætning var en top 4-plads, det nåede vi ikke. Set ud fra den betragtning har vores sæson ikke været god nok, sagde Ove Pedersen efter kampen og lod forstå, at det hele måske havde set anderledes ud, hvis Danni König ikke var blevet skadet i to omgange, og hvis Lasse Vibe ikke havde forladt klubben i vinterpausen.

Det er til syvende og sidst spekulationer.

Facts er, at FCV drømte om at være med i toppen, de kom på et tidspunkt i nedrykningsfare - og så endte det hele midt i mellem: 11 point fra oprykning og 11 point fra nedrykning.

01:21 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App