FC Vestsjælland skal spille i engelsk tøj

Når FC Vestsjælland om kort tid løber på banen som Superliga-spillere, bliver det i nyt, engelsk tøj.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

FC Vestsjælland er ved at være fuldstændig klar til premieren i Superligaen. Om få uger lyder startskuddet, og det er ikke bare formen, der er i top, når spillerne skal på græs. Også tøjet er i høj klasse, og spillerne får noget helt nyt af slagsen.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Stærkt oplæg

FC Vestsjælland har skiftet udstyrsleverandør, så det frermover er det engelske topbrand Mitre, der står for leveringen.

- Vi er blevet præsenteret for et stærkt oplæg, der imødekommer alle de ønsker og krav vi har til en proaktiv samarbejdspartner og totalleverandør af tøj, bolde og træningsudstyr. Mitre-aftalen er den bedste i FC Vestsjællands historie, men valget er ikke alene truffet ud fra økonomien, men også Mitres tilgang til os som klub og partner – deres engagement, positive interesse for FCV og fleksibilitet har været en absolut fornøjelse, fortæller klubbens direktør Gert Hansen.

Sort og neongul

Mitre har leveret ny beklædning og bolde til hele klubbens eliteafdeling på mindre end 2 uger. Udebanesæt nummer 1 forbliver rent sort, mens udebanesæt nummer 2 bliver en iøjnefaldende neongul trøje med hvide shorts og hvide strømper.

Mitre er verdens ældste sportsbrand med oprindelse helt tilbage i 1817. Mitre er ejet af den engelske sportsmastodont Pentland, der også står bag mærker som Speedo, Kangoroos og tidligere har ejet Reebok, da det peakede i sin tid. Mitre er verdens tredjestørste boldproducent og leverer deres topbold Delta V12 til alle engelske Premiership klubber, den skotske Premier League og den engelske Capital One Cup turnering, som Michael Laudrups Swansea vandt tidligere i år.

Debut i Brøndby

FC Vestsjælland har også valgt Delta V12’eren som sin hjemmebanebold. 

Vestsjællænderne får debut i Superligaen søndag den 21. juli klokken 17 mod Brøndby på Brøndby Stadion.