FC Vestsjælland-profiler lover at komme i topform

Efter nederlaget mod AGF i går lover spillerne, at der er mere i vente fra superligaoprykkerne FC Vestsjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er et skridt fra 1. division til Superligaen. Det må FC Vestsjælland sande, men der er optimisme at spore i Slagelse-klubben, der for første gang er at finde i Superligaen.

I lørdagens kamp mod AGF markerede Michael Lumb og Thiago Pinto Borges sig som to af banens bedste, men begge lover, at mere venter i de kommende kampe.

- Min form skal blive endnu bedre, for jeg er ikke i topform endnu. Jeg har sagt, at jeg topper efter fem kampe, så giv mig tre kampe mere, siger Lumb.

- Til den tid vil man få en Michael Lumb i en anden form at se. Mod AGF gik det godt, men jeg vil gerne kunne fortsætte, fortsætte og fortsætte gennem samtlige 90 minutter.

Den brasilianske dribler Thiago Pinto Borges har siden i vinter været under Ove Pedersens vinger i FC Vestsjælland, og offensivspilleren føler, at hans pil peger i den rigtige retning.

- Jeg har været gennem en svær periode, inden jeg kom til Vestsjælland. Det har kostet mig selvtillid, men den er stille og roligt ved at komme igen, siger Thiago.

- Jeg ved, at Ove Pedersen forventer mere af mig, og jeg lover ham, at det kommer. Jeg arbejder hårdt ved hver eneste træning, for at få det bedste frem i mig.

Ove Pedersen trænede også Thiago, da de begge var i Esbjerg, og dengang kaldte han brasilianeren det største talent, han har trænet.

- Jeg vil se de afgørende ting fra Thiago. Han har en enorm speed, men den får man ikke at se, for han bruger den ikke. Han skal bygge mere på, og det arbejder vi på hver eneste dag, siger Ove Pedersen.

FC Vestsjælland næste opgave er hjemmekampen mod AaB mandag den 5. august.

/ritzau/