FC Vestsjælland mangler kun en angriber

Oprykkerne fra FC Vestsjælland mangler blot en angriber, før truppen ifølge træner Ove Pedersen er komplet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Takket være to flotte hovedstødsmål noterede FC Vestsjælland klubbens første Superliga-sejr nogensinde, da AaB blev sendt hjem med et nederlag mandag aften.

Dermed kravlede FC Vestsjælland op på en delt syvendeplads, men samtidig kan mandskabet fra Slagelse glæde sig over at være det bedst placerede sjællandske hold i den bedste danske fodboldrække.

På jagt efter angriber

Cheftræner Ove Pedersen er dog ikke færdig med at forstærke truppen, der allerede har fået tilført navne som Dennis Sørensen, Michael Lumb og Jan Kristiansen. Og han leder efter en mand med mål i støvlerne.

- Jeg mangler en angriber. Men hvem det bliver, det ved jeg ikke selv endnu. Vi har sagt fra den første dag, at vi ledte efter en angriber, og vi er ligeglade med, hvornår han kommer. Bare det bliver inden, at vinduet lukker, siger Ove Pedersen.

- Angriberen er det eneste, jeg mangler. Faktisk fik jeg en spiller for meget i Jan Kristiansen. Så vi lejede Danni König ud, siger træneren, der ikke har været tilfreds med den excentriske brasilianske angriber Thiago Pinto Borges.

- Det kan godt være, at Thiago kan lave nogle tricks, som I falder i svime over, men så længe han spiller som angriber, så skal han lave mål, og det gør han ikke. Hvis det ikke ændrer sig, så må vi overveje at bruge ham på midtbanen, siger Pedersen.

Svært at sætte hold - alle er gode

Oprykkerne har ellers godt styr på truppen, hvor der er stor konkurrence på alle pladser. Blandt andet kunne den tidligere anfører Lars Pleidrup ikke spille sig i truppen til kampen mod nordjyderne.

- Vi har en meget bred trup. Vores reserver har slået FC København og FC Nordsjællands reserver, der begge stillede med et meget stærkt besat hold. De gør det rigtig godt, så jeg står med positive udfordringer ved bare at sætte holdet, siger Pedersen.

Indtil videre har FC Vestsjælland scoret tre gange i de tre første kampe. Dennis Sørensen har scoret to gange, mens forsvarsspilleren Jean-Claude Bozga har scoret et mål. Alle tre mål er scoret med hovedet.

/ritzau/