¨

FC Vestsjælland glemte at vinde

Foto: TV ØST

Brændte flere store chancer og havde to forsøg på træværket. Alligevel måtte Slagelse-holdet søndag nøjes med 0-0 hjemme mod FC Fyn.

Efter to kampe mod Fredericia og Vejle-Kolding, hvor FC Vestsjælland har haft umådeligt svært ved at komme frem til chancer, så var det med en vis skepsis, at man kunne sætte sig til rette og overvære hjemmekampen mod FC Fyn.

For fynboerne er netop kendt for stram organisation og taktisk disciplin.

Men efter 30 minutters ørkenvandring, så fik FC Vestsjælland rent faktisk skabt noget fremad, og Danni König var millimeter fra at nå et indlæg, hvor han ellers kunne have scoret i et tomt mål.

I anden halveg kom der endnu mere ilt til FCV-offensiven, først og fremmest via venstrekanten Anso Toure. Landsholdsspilleren fra Liberia var ophavsmand til langt det meste af offensiv kvalitet hos vestsjællænderne. Fra den kant blev der skabt chancer til både Nicolas Sandberg, Danni König og Kristian Uth.

De blev dog alle brændt, og dermed er den tredje uafgjort kamp en realitet.  Og det var anføreren slet ikke tilfreds med efter kampen.

- Det er simpelthen ikke godt nok. Vi skal vinde den kamp. Så enkelt er det, lød det fra Lars Pleidrup, hvorefter Lasse Nielsen pegede på årsagen:

- Vi er ikke skarpe nok. Vi skal score på vores chancer.

02:01 Luk video

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App