Fartbøller gør Halsskovvejen usikker

Der bliver kørt stærkt på Halsskovvejen i Korsør, og onsdag kørte to biler sammen. Nu vil borgerne have gjort noget ved de mange fartbøller på vejen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Onsdag aften omkring klokken 22.30 skete der en trafikulykke på Halsskovvej. Ved en overhaling ramte to biler hinanden. Den ene bil kørte med så høj fart, at den fortsatte op på fortovet ramte et elskab, skrabede et hus og forsatte flere meter før den til sidste stoppede.

Men ulykken kunne have fået fatale konsekvenser, og det gør Michael Mayland, der bor på Halsskovvejen vred.

- Vi har altså børn, der færdes på den her vej, der gerne skulle komme sikkert i skole. Hvis ikke kommunen eller politikerne vil gøre noget ved det, så får vi en dag et barn, der bliver slået ihjel. Efter ulykken i går aftes, så er det kun et spørgsmål om tid, siger Michael Mayland.

Michael Mayland har længe kæmpet for at få farten ned, og han er ikke i tvivl om, hvad der bør gøres.

- Vi skal have noget mere fokus på Halsskovvej, så vi kan få hastigheden ned. Det kan for eksempel være chikaner, men i hvert fald et samarbejde med politiet og skolerne, så vi kan få gjort noget ved problemet, siger han.

Ifølge kommunens egen undersøgelse fra 2008, så er Halsskovvej den vej i Korsør, hvor flest borgere føler sig utrygge. Men på trods af utrygge borgere, så har kommunen ikke valgt at inddrage Halsskovvej i trafiksikkerhedsplanen.

- Det er da rigtigt, at der sikkert godt kunne være nogle steder, hvor vi kan sætte ind. Der er da heller ingen tvivl om, at jeg vil tage det her med tilbage, når jeg har møde med forvaltningen for at se om, der er nogle prioriteringer, vi kan kigge på. Men generelt så må jeg sige, at vi holder os til den trafiksikkerhedsplan, som vi vedtog sidste år, siger Ib Larsen, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget i Slagelse Kommune.

Men Michael Mayland håber, at der snart bliver sat en stopper for fartbøllerne.

- Jeg håber, at politikerne snart vågner op, og at de forstår det her budskab som et vink med en vognstank. Det her er altså alvor, siger Michael Mayland.