¨

Farlig tendens breder sig: Bolte fjernet fra bilhjul i Næstved

00:20

Ukendte gerniningsmænd har i løbet af natten stjålet boltene på fælgene på fem biler i Ringsted. Modelfoto. Foto: Jesper Sandbirk

1 af 2

Først var det i Slagelse-området, at der var kommet meldinger om nogle, der løsner bolte på bilhjul. Nu er det også sket i Næstved.

Først var det i Slagelse - nu også i Næstved. 

For torsdag var der tre tilfælde, hvor nogle løsner fremmedes bilhjul, i Slagelse-området. Og fredag gjorde det sig gældende i Næstved. 

For klokken 13.35 modtager politiet en anmeldelse fra Bilka ved Næstved Storcenter. Her var der blevet fjernet fire ud af fem bolte på venstre forhjul. 

- Hun opdagede det ved at køre, hvor bilen så opførte sig underligt, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Henrik Karlsen. 

Henrik Karlsen oplyser, at der ikke har været uheld i forbindelse med hærværket. 

Det sker også i Midt- og Vestsjælland

Det er jo dødsensfarligt

Henrik Olesen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi

At løsne boltene på et bilhjul er potentielt meget farligt, da hjulet kan hoppe af, så man mister herredømmet over bilen og på den måde kan ende i en ulykke. 

Og det er ikke kun i Slagelse og Næstved, hvor nogle løsner boltene på bilhjul. Også hos Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter de, at de har fået anmeldelser om samme hændelser. 

- Vi har også haft episoder, hvor det er sket, siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Henrik Olesen. 

- Det er jo dødsensfarligt, så hvis man bliver taget i at gøre det, bliver man sigtet ud fra paragraf 252. 

Hvor mange hændelser, Midt- og Vestsjællands Politi har haft, vil vagtchefen ikke kommentere, da han ikke er sikker på tallet. 

Læs også Politiet advarer: Farlig trend har spredt sig

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App