Far tiltalt for sex med datter

En 41-årig mand er tiltalt for at have krænket sin nu 16-årige datter seksuelt ved at have skrevet beskeder til hende og ved at have haft sex med hende i en skov.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Retten i Holbæk skal i næste uge behandle en sag om en 41-årig mand fra Slagelse, der er tiltalt for at have krænket sin nu 16-årige datter seksuelt. Det skriver Sjællandske.

Da pigen var 14-15 år skrev, han han ifølge anklagerne til hende på både sms, mms, Facebook og Skype. Her modtog hun beskeder som:

'Du er så skøn, og jeg vil gerne kneppe dig, har virkelig lyst' og 'vi må altså snart have en kneppetur, kan ikke vente, jeg er så liderlig efter dig, dejlige'.

Sex i skoven

Skriverierne har medført en tiltale for blufærdighedskrænkelse, og han er også tiltalt for at have haft fyldbyrdet sex og oralsex med datteren samt pillerier i en skov ved Undløse mellem Stenlille og Mørkøv 3. august sidste år. 

Anklager Signe Egsgaard kalder sagen ekstremt alvorlig og går efter en 'længerevarenede ubetinget straf' til den 41-årige, siger hun til Sjællandske.