Far og stedmor tiltalt for at slå 11-årig pige

Retten i Næstved ventes mandag at afsige dom i en sag, hvor en 38-årig mand og hans 29-årige kæreste er tiltalt for at have slået mandens 11-årige datter gennem to år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Blå mærker på overarmen var med til at vække mistanke hos en mand, der er årsag til, at en 38-årig far og hans kæreste fra Skælskør er tiltalt for at slå mandens 11-årige datter gennem to år.

Sjællandske skriver mandag, at Retten i Næstved i øjeblikket behandler sagen, som der ventes at falde dom i i dag mandag.

Manden, som pigen åbnede sig op for og fortalte om volden til, er vidne i sagen og far til en dreng, som pigen har gået i børnehave med. Hun fortalte ham blandt andet, 'at min far putter mig ind i et rum med høj musik, når jeg skal afstraffes'.

- Gør det for at få opmærksomhed

Både faren og stedmoren nægter sig skyldige i volden, men erkender at have henholdsvis taget fat i pigens ben på et tidspunkt, fordi hun sparkede ud efter faren og at have råbt højlydt af hende, fordi hun på et tidspunkt skulle have slået parrets fælles barn.

- En af min datters problematikker er, at hun gør mange ting, som hun ved er forkerte, blot for at få opmærksomhed, har faren blandt andet sagt i retten.

Ifølge anklagerne skal han flere gange have slået pigen med knyttet og flad hånd og fastholdt hende, så hun fik blå mærker. Stedmoren er tiltalt for at have slået pigen på armen med knyttet hånd og for at have set til, mens han slog datteren.

Hun har i retten forklaret, at det ikke er korrekt, og at hun ville gå fra den 38-årige mand, hvis han slog pigen.