Fanformand: Mere fan end nogensinde før

Selv om FC Vestsjælland onsdag endeligt blev erklæret konkurs, så støtter fanklubben fortsat op om den tilbageværende Slagelse Boldklub og Idrætsforening.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En fan er en fan, sådan lyder det fra Niels Bonke på dagen, hvor FC Vestsjælland blev erklæret endeligt konkurs i skifteretten i Næstved.

Han er formand for fanklubben FC Vikings og har fulgt det nu nedlagte hold i tykt og tyndt, og de forsvinder ikke bare, fordi det nu ikke længere hedder 1. division eller Superliga.

- Det er selvfølgelig et slag for os. Vi havde håbet efter investormødet i lørdags, at der ville komme noget positivt ud af det, men det kunne ikke lade sig gøre at redde klubben. Vi bliver nødt til at sige pyt og smøge ærmerne op. Vi rykker tættere sammen i bussen, og ånden er den samme, uanset om vi skal spille mod Næstved eller Nakskov. FC Vestsjælland er stadig vores klub, siger Niels Bonke.

FC Vestsjælland blev dannet i 2008 som en professionel overbygning af Slagelse Boldklub og Idrætsforening (SBI), og det er den, der nu er tilbage og stiller med hold på den plads i Sjællandsserien, som FC Vestsjælland bliver tvangsnedrykket til.

Hør fanformandens rekation på dagens konkurs her: