Fandt vielsesring på station: Nu kommer den hjem

En tabt vielsesring kommer nu tilbage til sin 76-årige ejer. Dagens bedste nyhed, siger datteren til ejeren.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag efterlyste Cecilie Petersen på TV ØSTs facebook-profil ejeren af en helt speciel ting: En vielsesring fra 1959, som hun havde fundet på en trappe på Slagelse Station.

Og nu er der bingo: Datteren til ringens ejer har nu meldt sig, og ringen kommer lørdag tilbage til sin ejer.

Ringen havde forlovelsesdato

Indgraveret i ringen var datoen 'Gunnar 7-4-59' – og det var umiddelbart det eneste spor i sagen, som der var at gå efter i første omgang.

Cecilie Petersen bor selv i Nordsjælland, og har ikke haft mulighed for at indlevere den til politiet i Slagelse. Derfor prøvede hun i stedet på nettet – og historien på TV ØSTs hjemmeside og på Facebook gav altså bonus. Blandt de 38.000. der så historien på Facebook, var der nemlig én, der genkendte ringen.

- Jeg blev ringet op i morges, og siden har min dag været helt fantastisk. Tænk: Det var min mors vielsesring, som Cecilie Petersen fandt på banegården. Det er dagens bedste nyhed, siger Pernille Helmer fra Slagelse, der hurtigt tog kontakt til Cecilie Petersen.

Ejeren er den 76-årige Grethe Helmer, hvis afdøde mand Gunnar Helmers navn står indgraveret i ringen - sammen med deres forlovelsesdag.

Har stor symbolsk betydning

Grethe Helmer tabte ringen i efteråret efter et besøg hjemme hos datteren Pernille – og familien har siden regnet den for tabt.

Det var de kede af, da den havde en meget stor betydning for familien. Ud over forlovelsesdatoen med manden Gunnar, der døde i 1997, så er der nemlig isat en række rubiner, der symboliserer børnebørnene.

- Det er en ring, der let kunne være blevet smeltet om eller solgt. Derfor er vi simpelthen så glade for, at Cecilie Petersen fandt den, og via TV ØST fandt frem til ejeren af ringen, siger Pernille Helmer, der selv er guldsmed.

Historien ender lørdag, hvor Cecilie Petersen tager tilbage til Slagelse og personligt afleverer ringen tilbage til Grethe Helmer.

Læs også: Vielsesring savner ejer: Hvem er gift med Gunnar?