Færdselskontrol på Motalavej gav bonus

Onsdag eftermiddag og aften gennemførte politiet en bestilt færdselskontrol på Motalavej i Korsør, og det resulterede i en stor mængde af forseelser.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet standsede hele 38 køretøjer, da de onsdag eftermiddag og aften foretog færdselskontrol i området omkring Motalavej i Korsør.

Færdselskontrollen, der blev afviklet mellem klokken 17.15 og 21.15, var ønsket af en borger og endte i en lang række sigtelser for overtrædelse af færdselsloven.

Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

20-årig mand sigtet

Under færdselskontrollen stoppede politiet blandt andet en 20-årig mand, fordi han kørte på knallert i påvirket tilstand og uden styrthjelm.

Manden forsøgte i første omgang at stikke af stedet, men en betjent på en offroadmotorcykel indhentede ham på Halsskov Tværvej. Her blev han sigtet for at være beruset under kørslen og for ikke at rette sig efter politiets anvisninger.

Det viste sig også, at den 20-årige var frakendt sit kørekort til knallerten, og at han ikke havde tegnet en lovpligtig ansvarsforsikring på køretøjet. Knallerten blev desuden målt til at kunne køre hurtigere end det tilladte, og derfor kan han nu se frem til et retsligt efterspil.