Fælles kamp på tværs af kommunegrænser

Der var lagt op til leg og sved på panden, da Slagelse Superstars i dag inviterede en efterskole fra Kalundborg kommune til topstrid i Gerlev Legepark.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I anledning af åbningen af Gerlev Legepark havde sundhedsambassadørerne fra Slagelse Superstars indkaldt til leg for 150 lockout-ramte elever fra Gørlev Idrætsefterskole, som ligger i Kalundborg kommune. Men det er underordnet, når der skal svedes kalorier i Lev Livets kommunekamp.


- Det er jo en fælles indsats, vi gør i hele region Sjælland, og derfor er det helt fint. Vi ser ikke så meget på kommunegrænser. Det gælder om at få så mange som muligt ud og dyrke motion og se, at det er sjovt, siger borgmester og sundhedsambassadør Lis Tribler fra Slagelse Superstars.


Det var gamle klassiskere som eksempelvis tovtrækning, som efterskoleelever og sundhedsambassadører muntrede sig med i dag. Til tvivlerne så giver det masser af motion.


- Man bliver forpustet, og det er kamplege, hvor man virkelig bruger nogle kræfter, siger sundhedsambassadør Artur Stryjak fra Gerlev Legepark om disciplinen tovtrækning.


Du kan se billeder fra dagens strabadser i nyhedsudsendelsen i aften 19.30. Den 14. maj sender Lev Livet et indslag fra dagens åbning.