¨

Fædregruppen i Korsør vil stoppe Levakovic

Foto: TV ØST

Den frivillige fædregruppe på Motalavej i Korsør frygter at Gimi Levakovic vil slå sig ned på vejen, og vil nu arbejde på at forhindre det.

I sidste uge blev Gimi Levakovic anholdt i en lejlighed på Motalavej i Korsør. Her var han i besiddelse af en skarpladt pistol.

Episoden fik fædregruppen i Korsør op på barrikaderne. Gimi Levakovic overvejer angiveligt at flytte hele familien til Motalave, og det vil fædregruppen nu gøre alt for at undgå.

Læs også: Sigøjnerboss kan være på vej til Korsør.

- Vi har i fædregruppen allerede afholdt møde angående Gemi Levakovic, og vi syntes det ville være rigtig skidt for vores kvarter, hvis en mand som ham bosætter sig her. Vi frygter at han vil kunne trække flere af de unge ud i kriminalitet, og det ønsker vi ikke. Kvarteret har nu været roligt gennem lang tid, og denne positive udvikling ønsker vi skal fortsætte, men med en mand som Gemi Levakovic, og den episode der har været, efter kun få dage i kvarteret, ser det ikke så godt ud. Vi har derfor snakket om, at starte en underskrift indsamling, i et håb om at forhindre han flytter ind i kvarteret, men det er noget vi skal arbejde videre med, siger Hussein Mouajjal, der formand for fædregruppen på Motalavej, over for TV ØST.

Levakovic-familien er flere gange blevet kaldt for Danmarks mest kriminelle familie af blandt andre Ekstra Bladet. 

30:00 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App