Endnu en skuffelse på hjemmebane

For sjette kamp i træk skuffede FC Vestsjælland på hjemmebane, da det blev til nederlag på 2-0 i efterårets sidste kamp.

1. divisions tredjebedste udehold kan bare ikke få det til at fungere hjemme i Slagelse.

Det må være konklusionen efter FC Vestsjælland søndag tabte med 2-0 på eget græs til Fredericia.

Holdet har ikke vundet hjemme siden 5-1 sejren over Næstved i august kom også skidt fra start i efterårets sidste kamp, da Fredericias Martin Mikkelsen overløb FCV-forsvarets venstreside og fra en spids vinkel bankede bolden op i nettaget.

FC Vestsjælland havde flere halve chancer derefter, men måltavlen ændrede sig først fem minutter inde i anden halvleg. Et hjørnespark bliver headet mod stregen af Fredericias Jacob Tychosen, og dommeren dømmer bolden inde selvom Lasse Nielsen står på stregen.

Så var billedet som i første halvleg med flere halve chancer til FC Vestsjælland, men den sidste snert mangler og FCV taber 2-0. Holdet overvinterer som nummer fem med ti point til oprykningspladsen.