Endnu en påsat bilbrand i Slagelse: Ingen har set noget

I nat var der endnu en bilbrand i Nordbyen i Slagelse. Politiet kæmper en kamp for at finde gerningsmanden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nordbyen i Slagelse har været hårdt ramt af en række påsatte bilbrande den seneste tid - og i nat var ingen undtagelse.

Omkring klokken 02 måtte politi og brandvæsen dermed rykke ud til endnu en bilbrand i området, hvor tre biler udbrændte.

Det fortæller Jan Nielsen, der er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Vi aner ikke, hvem der går og påsætter de her brande. Vi har en formodning om, at det er nogle af dem, vi kender i forvejen, der går og leger kispus med os, men vi har ikke noget konkret at have det i, siger han til TV ØST.

Søger fortsat vidner

Et af de helt store problemer er, at ildspåsættelserne foregår i ly af mørket, hvor der ikke er mange mennesker på gaden.

- Vores helt store problem er, at der ikke er nogen, der har set noget. Vi vil meget gerne snakke med folk, der kan bringe os videre i efterforskningen, men tidspunktet taget i betragtning er det rigtig svært, siger Jan Nielsen og tilføjer:

- Vi er faktisk massivt til stede i området om natten for at se, om vi kan komme videre, men gerningsmanden eller mændene kan jo sådan set bare vente, til vi er kørt forbi.

Skulle du det sene tidspunkt til trods have set noget mistænkeligt i Nordbyen i nat, kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.