Endelig en sejr til FC Vestsjælland

FC Vestsjælland tog sæsonens første sejr, da holdet søndag vandt 3-0 over FC Helsingør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var et veloplagt hjemmehold, der søndag eftermiddag løb på banen på Harboe Arena i Slagelse.

1. divisions bundhold FC Vestsjælland tog imod FC Helsingør, og det blev til en særdeles positiv oplevelse for de røde vikinger.

Hele 3-0 vandt Michael Hemmingsens tropper, der dermed kunne juble over sæsonens første sejr.

Allerede efter 9 minutter kom FCV foran på et velplaceret langskud af Lee Rochester.

I begyndelsen af 2. halvleg blev det så 2-0 ved Yones Felfel, inden Frederik Christensen lukkede kampen i slutminutterne.

For alle tres vedkommende var det i øvrigt første mål i FCV-trøjen.

- Jeg var meget taknemmelig over at se bolden gå i nettet. Og det er selvfølgelig en stor forløsning at den første sejr endelig kommer. Jeg synes, vi har fortjent den i noget tid, lød det efter kampen fra Lee Rochester.

Med sejren rykker FC Vestsjælland væk fra den enlige nedrykningsplads i 1. division. Næstved kan dog overhale rivalerne igen, når de mandag møder Silkeborg.