Emilie Meng-sagen: Politiet fortsætter ransagningen

Politiet fortsætter i dag den storstilede eftersøgning i en række haveforeninger tæt ved Korsør Station, hvor forsvundne Emilie Meng sidst er set.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hver en sten bliver vendt, når Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i dag fortsætter ransagningen af et kolonihavekvarter tæt ved Korsør Station.

Politiet leder efter spor, der kan hjælpe med at finde 18-årige Emilie Meng, der har været forsvundet siden 10. juli.

Læs også: Politiet åbnede hver en skuffe

Politiet søsatte ransagningen af fire haveforeninger i går, men politiet fandt ikke spor, der kan lede dem videre i efterforskningen. Det oplyser efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Vi har ikke fundet nogen afgørende spor, men vi fortsætter arbejdet i dag, siger han.

Tilkalder specialister

Politiet leder med hundepatruljer og undersøger alle detaljer til bunds. Det førte blandt andet til, at de i går tilkaldte to arkæologer fra Moesgaard Museum i Aarhus til at undersøge en sti tæt ved nogle buske. Her havde politiets specialuddannede hunde markeret, at der var noget interessant.

- Det er helt almindeligt, at vi bruger specialister, når vi for eksempel skal se på, om jordlag er blevet flyttet. Det er dem, der er eksperter, så det er der ikke noget unormalt i, siger Søren Ravn-Nielsen.

Der kom dog ikke noget ud af arkæologernes udgravning.

Læs også:  Teknikere undersøger buskads

Politiet regner med at afslutte ransagningen af kolonihaverne i dag.

Emilie Meng forsvandt efter en bytur med veninderne natten til søndag den 10. juli. Her blev hun set klokken 04.00 på Korsør Station, hvorfra hun gik alene fra toget.

Siden har både politifolk og frivillige gennemført adskillige eftersøgninger efter Emilie Meng i byen og i nærliggende moser og vandhuller. Dog uden at finde nye spor efter hende.