Emilie Meng-eftersøgning søndag gav ingen nye spor

Emilie Meng-eftersøgning i Korsør i går gav ingen nye spor, oplyser politiet, som arbejder videre med sagen så længe, der er håb.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I går mødte mange frivillige op i Korsør for at søge efter spor af Emilie Meng, som har været væk siden 10. juli. Men ifølge politiet er der ikke blevet fundet nye spor siden eftersøgningen i fredags.

- Mig bekendt har man ikke fundet noget i går. Der blev fundet et par genstande fredag, som vi skal finde ud af, om har forbindelse til sagen.  Det peger umiddelbart ikke i den retning, men vi undersøger det nærmere, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Vi arbejder grundigt videre

Politiet vender hver en sten i sagen.

- Vi har hele tiden grebet efterforskningen grundigt an, da vi ikke ved, om det er en forbrydelse, ulykke, eller om hun er taget væk frivilligt. Sidstenævnte er dog mindre sandsynligt efterhånden som tiden går, siger Søren Ravn-Nielsen.

Efterforskningen fortsætter

- Så længe der er håb om at få opklaret, hvad der er sket, arbejder vi videre med det, siger Søren Ravn-Nielsen.

Ifølge vicepolitiinspektøren er det svært at give delresultater - men politiet arbejder fortsat metodisk, som de har gjort det hele tiden, oplyser han.