¨

Elever brokker sig på nettet over bombetrussel

Foto: TV ØST

Eleverne på Slagelse Gymnasium og HF brokker sig over bombetruslen på sociale medier.

Ud fra terminsprøverne og stå i kulden på en parkeringsplads i december måned.

Det er noget, som kan sætte temperamentet i kog hos de unge elever på Slagelse Gymnasium og HF.

På de sociale medier bliver der ikke lagt fingrene imellem, når eleverne beskriver afbrydelsen og konsekvensen af bombetruslen.

Spade, idiot og spadser er blandt de ord, der sættes på bagmanden for bombetruslen, der faldt midt i institutionens terminsprøver.

Elever: Kunne de ikke have gjort det i den rigtige eksamen

- Det tog cirka et kvarter før man blev spurgt om det gav udsættelse på opgaver. Kunne spaden ikke have gjort det i maj, spørger en elev på Facebook, og hentyder til den rigtige eksamen til foråret.

- Så bliver Slagelse Gymnasium evakueret på grund af bombe trussel, men os andre på skolen lige op til skal da bare arbejde videre! Så, ville lige ønske glædelig jul til jer alle. I tilfælde af at lortet springer i luften, skriver en anden elev, der tilsyneladende går på HHX-uddannelsen, umiddelbart ved siden af gymnasiet.

Kommer Rullemarie?

 Også på twitter spekulerer de unge på, hvad der sker.

- Bombetrussel på Slagelse Gymnasium. Evakuering. Rullemarie siges at være ude. Ingen ved noget, skriver en elev blandt andet.

Eleverne på gymnasiet har generelt efterlyst information om, hvad der skete – og hvad de nu skulle stille op. Andre deler billeder fra parkeringspladsen – eller fra de ting, som de laver i stedet for at få undervisning eller være til prøve.

Efter en times tid i kulden på parkeringspladsen blev det dog meddelt til eleverne, at undervisningen på gymnasiet er aflyst resten af dagen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App