Ekstra politi i boligområder efter masseslagsmål

Politiet vil de kommende dage være massivt tilstede i Motalavej-kvarteret i Korsør og i Nordbyen i Slagelse. Det skriver DR Sjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det sker efter at flere sjællandske politikredse i aftes måtte rykke ud til masseslagsmål i Motalavej-kvarteret i Korsør, hvor mellem 50 og 100 mennesker menes at have deltaget.

 - Vi er ikke interesseret i, at der opstår flere sammenstød, så vi arbejder på at være massivt tilstede de næste dage for at sikre det. Vi vil ikke tolerere, at man på den måde farer i totterne på hinanden i det offentlige rum, siger vicepolitiinspektør Sydsjællands og Lolland Falsters Politi, Allan Holm til DR Sjælland.

Begge områder er på listen over særligt udsatte boligområder i Danmark. Der er i følge vicepolitiinspektøren ikke nogen bander i de to områder. Det var rivaliserende grupper af unge der kom i slagsmål, forklarer han.

 - Vi arbejder lige nu på at finde ud af, hvad der foregår, tilføjer han.

Seks personer har været anholdt, oplyser vagtchef Ole Hald ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi her til morgen til DR Sjælland.

Politiet fik anmeldelsen om masseslagsmålet i aftes kort efter klokken 18.30. Lidt efter klokken 20 kunne politiet meddele, at der var "styr på situationen".

Omkring 200 mennesker var på gaden i Motala-kvarteret i Korsør, og op imod halvdelen af dem menes at have deltaget i slagsmålet.

Fra midnat var der været ro i området. Forstærkningerne fra andre politikredse blev sendt hjem, men det lokale politi har været til stede i området hele natten.

Det skriver DR Sjælland.