¨

Ekskæreste sigtet for forsøg på mordbrand

Foto: TV ØST

Nina Habur føler sig atter tryg. Hendes tidligere kæreste blev mandag fængslet - og sigtet efter den alvorligste paragraf om brandstiftelse. En overvågningsvideo viser antændelsen af huset

Den 29-årige Nina Haburg er i dag meget lettet. Hun er nu igen er tryg efter at hendes ekskæreste er blevet varetægtsfængslet.

Hun har i lang tid prøvet at få polititilhold mod ham, men uden held.

- Det er en kæmpe sten, der faldet fra mit hjerte. Jeg er så lykkelig. Det kan slet ikke beskrives. Det er vi alle sammen. Vi hoppede rundt af ren glæde, da vi hørte det, siger Nina Haburg, der er ekskæreste til den sigtede 32-årig mand.

Nina Haburg har sammen med sin familie været nødsaget til at flytte på hotel. Deres hus er brændt ned.

- Det kunne have endt frygteligt galt. Vi kunne have været fem mennesker døde, hund og kat. Det er rigtig rystende, siger Nina Haburg.

Da Politiet ikke ville give hende polititilhold, valgte TV 2's kriminalprogram - Station 2 - at gå ind i sagen og der blev sat et kamera op ved huset, hvor Nina Haburg boede. Igennem længere tid har hun nemlig følt sig truet af ekskæresten.

Efter at have set billederne fra Station 2's overvågningskamera, der viser en mand, der søndag morgen sætter ild til det hus, hvor Nina Haburg og hendes familie sov, er hun ikke i tvivl.

- Jeg tænkte lige med det samme. Det er ham. Den måde han går på, tøjet og skoene. Jeg kunne genkende ham lige med det samme. Der var slet ikke nogen tvivl. Og det sagde hele familien, siger Nina Haburg.

Iføge Nina Haburg tog politiet ikke hendes anmeldelse alvorligt.

- Jeg synes, det er grotesk. Det er under al kritik. Jeg føler ikke, de har taget det seriøst nok. Det er jo underordnet, at vi har 136 kilometer imellem os. Han truer mig , opholder sig i Korsør og leder efter mig. Men polititilhold det gav man ikke, når der var så stor afstand, siger Nina Haburg.

Den 32-årige ekskæreste er varetægtsfængslet frem til den 17. juni.

Han nægtede sig i skyldig, da han blev fremstillet i lukket grundlovsforhør ved Retten i Næstved.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App