Ejerløs campingvogn udbrændt på rasteplads

Kort før midnat udbrød der brand i en campingvogn på en rasteplads i Slagelse. Onsdag vil politiet undersøge stelnummeret for at finde frem til ejeren.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sent tirsdag aften blev brandvæsen og politi kaldt ud til en brand på en rasteplads på Holbækvej i Slagelse. Årsagen var en brand i en campingvogn, der holdt parkeret.

- På ukendt vis, var der opstået brand i kabinen, og den var fuldstændig overtændt inden i da brandvæsnet nåede frem, og den er nu helt udbrændt, lyder det fra Lars Denholt, der er vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

- Det er ikke så tit, at en campingvogn går i brand, så vi har en formodning om, at den er påsat.

Da brandvæsnet nåede frem til stedet, konstaterede de hurtigt, at der ikke befandt sig nogen i den, og ifølge vagtchefen er der ingen, der ellers er kommet til skade i forbindelse med branden.

Læs også
Mand anholdt efter brand i Vemmelev - mistænkt for at stå bag

Hvem der ejer campingvognen ved politiet endnu ikke.

- Den var ikke indregistreret, så det ved vi ikke endnu. Vi kører derud senere i dag for at se på et stelnummer, så vi kan se, hvem der senest er registreret som ejer. I går var det for varmt, så der kunne vi ikke gå for tæt på, siger han.

- Lygterne var knust på den, så vi formoder, at den her stået der i noget tid.

Politiet hører gerne fra vidner, der har set eller bemærket noget kort før anmeldelsestidspunktet kl. 23:20. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.