Efterlyser vidner - bilister måtte undvige sort Mercedes

En eftersættelse fredag aften endte med at føreren af en sort Mercedes efter flere hasarderede overhalinger måtte en tur på sygehuset.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag aften klokken 19.45 spottede en patrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en sort Mercedes 320 syd for Slagelse, der kørte rundt uden plader.

Det oplyser vagtchef Heidi Grandt Andresen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

Patruljen forsøgte at få føreren af den sorte Mercedes til at standse – men han havde imidlertid ingen interesse i at konversere med ordensmagten om manglende nummerplader og satte i stedet farten op med kurs mod Slagelse.

Med patruljen i hælene fortsatte manden gennem Slagelse og videre nordpå gennem Høng, inden han ad mindre veje nåede til Gierslev, hvor han forulykkede frontalt ind i et træ klokken 19.58.

Måtte undvige

Undervejs måtte flere bilister vige for at undgå en kollision, forklarer vagtchefen:

- Han er kørt meget hurtigt.

- Vi efterlyser i den forbindelse vidner, som enten har måttet undvige eller er blevet overhalet højre om, siger Heidi Grandt Andresen videre og tilføjer:

- Vi har anholdt føreren, og han er nu på sygehuset til kontrol.

Der var ikke politibiler involveret, da føreren af Mercedes'en kørte galt.

Det er endnu ikke klart, om Den Uafhængige Politiklagemyndighed vil gå ind i sagen. Det afhænger ifølge vagtchefen af, hvilke skader føreren af bilen har pådraget sig.

Bil beslaglagt og fører løsladt

Selvom turen endte i den midt- og vestsjællandske politikreds, så er det Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som har sagen, hvortil oplysninger kan rettes på telefon nummer 1-1-4.

Vagtchef Lars Westerweel oplyser lørdag morgen til TV2 ØST, at føreren af bilen er blevet løsladt, efter at han fredag aften blev anholdt.

Manden er trods løsladelsen fortsat sigtet i sagen, oplyser vagtchefen, som dog ikke ønsker at oplyse, hvilke forhold manden er sigtet for at overtræde.

Læs også
Otte års fængsel for trafikdrab på 62-årig
Læs også
Otte års fængsel for trafikdrab på 62-årig

Vagtchef Jakob Jensen oplyser lørdag aften til TV2 ØST, at den sorte Mercedes er blevet beslaglagt, da politiet betragter kørslen som vanvidskørsel.

Føreren af bilen er foreløbigt blevet sigtet for "en række overtrædelser" forklarer han, men der pågår fortsat efterforskning af sagen, hvorfor det ikke kan udelukkes, at føreren vil blive sigtet for yderligere forseelser.

Vagtchefen oplyser videre, at politiet har modtaget nogle vidnehenvendelser, man at politiet gerne kører fra flere.

Mest læste

play
calina-2

Kvinder går utrygge hjem fra byen - nu har fire gymnasiepiger opfundet en løsning

play

Fare for sammenstyrtning på fjernvarmeværk efter eksplosion

play
Skælskør politi

Politi massivt til stede i Skælskør

play
Louise og Vega

Louise mistede sin datter - nu har hun en bøn til alle pårørende

Se flere